dijous, 3 de novembre de 2011

Selene, la Nancy que va arribar de les estrelles

De petita, cada cop que veia l'anunci la demanava, bé per ser sincera, aquesta, la cumpleaños, la oriental musical, la moto, barbies, barriguitas, nenucos, per demanar no quedava. I es clar, quan vols tantes coses, no tot arriba, només faltaria!!!

Però de gran l'he poguda aconseguir, complerta (falta restaurar el cordó del medalló) i a molt bon preu, a més sempre recordaré la Nancy que vaig guanyar a ebay quan quedaven 2 segons, em pensava que no arribava i pels pèls!

La jaqueta, com és habitual estava molt desgastada, així que la vaig ben rascar per treure tota la pintura vella que li va donar la gana de marxar, i la vaig repintar. El resultat no és perfecte, però molt correcte. Les cintes no són originals, també les vaig pintar jo, i la del cap no hi hauria d'anar, però la trobo guapa així.


Autoregal d'aniversari!!!!

El passat 1 de novembre va ser el meu aniversari i volia compartir amb vosaltres un trosset de pastís i el meu autoregal, una preciosa rèplica de la Tineta del Cenicienta dels 90. Com no podia ésser d'una altra manera, la model és una preciosa pelroja de turmell gruixudet dels 70.

Espero que us agradi tot plegat tant com a mi!!!!!


Nancy Daypa d'ulls margarita

Tot i no ser de les més cotitzades, és una Nancy rara i escassa! Durant els 70, Famosa va encarregar a una empresa de Tarragona (Dalmau y Pamies), en principi per distribuir fora d'Espanya, però també es van vendre aquí, son les anomenades Nancy Daypa. N'hi va haber de molts tipus, però les primeres de tot van ésser amb ulls margarita i amb el turmell prim (finals anys 70). En van fer de rosses amb el cabell llis, arrissat, pelroges i a capes, si si, a capes!!!!

Aquí us presento la meva, feia molt temps que li anava al darrere, però costa de trobarla a bon preu, però amb paciència es consegueix tot!!!

El vestit que porta es una preciosa rèplica del vestit de núvia de principis dels 70, que no té res que envejar a l'original!
Espero que us agradi!!!!


Nancy Sport Jeans de Colecció

És una de les joies de la meva colecció, molt dificil d'aconseguir i més tal i com em va arribar, en caixa. És preciosa, té una de les cares més dolces. Que us sembla?


Les mes antigues de la colecció

Les àvies s'han posat així de xules per anar de marxa!!!! A que estan guapes?
La pelroja porta el model pub original y la rossa duu una preciosa replica de l'abrig "en la ciudad" de la meravellosa Nina Riojana.