divendres, 15 de juliol de 2011

Món oriental

He reunit a les nenes orientals. M'agraden totes i cadascuna d'elles!
La Nancy xineta és musical i té un posat molt dolç.
La Japó de colecció és molt guapa i llueix molt amb el seu kimono original. Gràcies Algodoncete i Selene per ajudar-me a tenir-la.
La geisha del  2010 és diferent, no és tant maca com la de colecció, però té el seu encant. Aquesta és una de les que no penso treure de la caixa fins que no tingui les ditxoses vitrines.
La geisha dels 70 és espectacular fins i tot amb el kimono de la del 2010, tot i que ja tinc un reportatge preparat per fer una nova entrada!

He reunido a las niñas orientales. Me gustan todas y cada una de ellas!
La Nancy chinita es musical y tiene una expressión muy dulce.
La Japón de colección es muy guapa y luce mucho con su kimono original. Gracias Algodoncete i Selene por ayudar-me a tener-la.
La geisha del 2010 es diferente, no es tan bonita como la de colección, pero tiene su encanto. Esta es una de las que no pienso sacar de su caja hasta que no tenga las dichosas vitrinas.
La geisha de los 70 es espectacular hasta con el kimono de la del 2010, aunque ya tengo un reportage preparado para hacer una nueva entrada!


Les francesetes


Les tres nenes franceses que han arribat a casa ultimament, totes tres de rosa amb models molt estil hippi y molt guapes!!! Estic encantada amb elles.
La primera és la que popularment s'anomena la capas dels 80 i no es gens fàcil d'aconseguir i menys amb el cabell ros cervesa!
La segona es també una Nancy dels 80 amb el mateix color de cabell.
La tercera no se si és de mitjans/finals dels 70 o principis dels 80. Té el turmell estret, a la nuca només hi diu Famosa i els ulls margarita. És igual, jo la trobo preciosa y té una melena molt xula.

Las tre niñas francesas que han llegado a casa ultimamente, las tres de rosa con modelos muy estilo hippi y muy guapas! Estoy encantada con ellas-
La primera es que popularmente se conoce como la capas de los 80 y no es nada facil de conseguir i menos con el pelo rubio cerveza!
La segunda es tambien una Nancy de los 80 con el mismo tono de pelo.
La tercera no se si es de mediados/finales de los 70 o principios de los 80. Tiene en tobillo fina, en la nuca solo Famosa y los ojos margarita. Da igual, la encuentro preciosa y tiene una melena muy chula.

Lesly negreta

Ostres, aquesta feia temps que la volia aconseguir. Va arribar atropelladeta, amb les dues cames trencades i sense rotules, però tinc un maridet molt trempat que me l'ha deixada molt bé, això sí, com que el remei és casolà no podré posar-li biquini perquè es veu l'apanyu. És tant dolça!!

Ostras, esta hacia tiempo que la queria conseguir. Llegó atropelladita, con las dos piernas rotas y sin rotulas, pero tengo un maridín  muy listo que me la ha dejado muy bien, eso sí, como el remedio es casero no le podré poner biquini porque se ve el apaño. ¡Es tan dulce!